Я Людина, чолов к ж нка

Я Людина,чоловік (жінка) яка проживає на землі країни Україна в (м.Біла Церква.)  Вимагаю негайно припинити всі військові дії  та навчання які проводяться в теперішній час на території України. Вимагаю негайно припинити проведення над людьми, хлопчиками та дівчатками, чоловіками та жінками, які є народом на землі країни Україна та перебувають у цей момент на землі своєї країни або будь-якої іншої країни світу проведення будь-яких військових, воєнізованих , біологічних, кліматичних,гіпотензивних,кліматичних,хімічних експериментів,які проводяться в теперішній час на території України,а також плануються в майбутньому.
    Забороняю проводити геноцид народу України.
   Вимагаю від вас негайного і повного виконання всіх міжнародних договорів, спрямованих на захист і повагу наших Абсолютних природних прав і свобод людини і народу!
   Вимагаю припинити работоргівлю живим і мертвим товаром на землі країни Україна
   Попереджаю вас, ми не питаємо вашого дозволу, нас не цікавлять ваші пояснення щодо законодавчої бази, яка обов'язкова до виконання для вас, ми не потребуємо вашої згоди, вашого захисту або вашого опікунства.

   Шоб уникнути неправильного трактування визначення термінів:- рабство:


Рецензии