Кв тують каштани 21. 95. 24

Каітують
Неповторно-
Пряним
Цвітом
Каштани.

Дерева
Схожі
На велетенські
Панікадила.

Природа-
Матінка
Їх
Царськими
Скіпетрами
Нагородила.

У китиці
Яскраві
Приструнко
Зібрані
Придосконалі
Маленькі
Ніжно-
Квіти

На орхідеї
Та рододендронів
Цвітіння
Схожі.
З десятіа три
Зібрались
На квітоніжці,

Прикрасили
Пірамідально-
Виноградно-
Китицями

Розлогі
З листками-
Долонями
Крислаті
Віти..


В них
Вишуканість,
Граціозність,
Дивовижність,
Чарівність
І краса.

Сіянням
Славлять
Небеса.

Дерева
Царські
І величні
І загадкові,
І незвичні.

                21.05.24
                Москва


Рецензии