Синедреон

Коли у ЛОПТУ-интернаті –
Усе затопило водою –
Я помер і перед-імною –
Явився сінедреон –

Хто знайде –
У чому звинуватити –
Цю людину –
Я складу повноваження Бога

Небесні сили –
Сказали знайдемо –
Не судить –
Не осудять вас.


Рецензии