Год високосный плывёт над землёю

 *        *        *

Год високосный плывёт над землёю,
Грозы и вихри и гарь –
Это в умах отражается болью,
Предупреждения хмарь…

Грамоту Неба сердцами читать бы:
Веру, Надежду, Любовь;
Всем измениться, предвидя масштабы
Бед страшных – от катастроф.

Даже слепые, пророчат для зрячих:
«Люд и Планету спасать!
Распри забыть, жизнь всем переиначить,
Не воевать, созидать!»

Вячеслав Шикалович
21.05.2024г.

            *        *         *

Рік високосний пливе над землею,
Грози та вихори й гар –
Асоціюється біллю всією,
Мов попередження з хмар…

Грамоту Неба серцями читати б:
Віру, Надію, Любов;
Інший курс, бачачи всі ті масштаби
Бід страшних від катастроф.

Навіть сліпі, пророкують для зрячих:
"Люд і Планету спасти!
Чвари забуть, життя переінакшить,
Не воювать, а творить!»

В'ячеслав Шикалович
21.05.2024 р.


Рецензии