Багато писень написала

Багато пісень я написала.
Тільки їх не можу заспівати вам.
А так мені б цього хотілось,
Повірте ви моїм словам.

У ці рядки я вклала все
І біль і радість там, там і журба моя.
Але мені завжди здається,
Що прийде час і мрія збудеться моя.

Дай Боже , щоб усе здійснилось.
Іще при пам’яті моїй,
Щоб ще почути відгуки людей
Про те , що є частиною моїх ідей.

13.05.2024


Рецензии