ты почему меня целуешь золотом

ты  почему  меня  целуешь  золотом  своей 

умершей  дочери?


в  складках  февраля  -  унылая  месть  февраля,

у  тебя  -  холодные,  острые  губы,

у  тебя  сталью  стекающие  на  мою  обнажённую  грудь

глаза,


и  у  тебя  моя  смерть  вулканом  взрывается  в  моих  сосках!

А 

ты 

ищешь  меня,

виноватую 

в  твоих  грехах?


Почему  тебе  не  хватает 

моей,  ослепшей  тобою

золотой  струи,


как  долго  ты  ищешь  глазами




Why are you kissing me with your gold

         deceased daughter?


in the folds of February - the sad revenge of February,

you have cold, sharp lips,

you have steel dripping onto my naked chest

eyes,


and you have my death exploding like a volcano in my nipples!

And

You

are  looking for me

guilty

wrapped  in your own sins?


Why are you missing

mine, blinded by you

golden stream,


how long have you been looking for with your eyes?


Рецензии