Масака

Я мабуть единий –
Блогер який –
Повністю без обрізок –
Пройшов цю гру –

Ніхто не повірить –
Що під кожною частиною –
Були сотні тисяч переглядів –
У самого поганого –

Проходника ігор –
Того часу але якого –
Полюбляли люди усіх національностей
Зі всього світу.


Рецензии