Не пустi слова

Запроданець – то не пусті слова,
приємно часом підлість учинити!
Так обертом колує голова,
що лише б не злетіти із орбіти…

Перевертень… Які страшні слова!
Яка тонка метафора і образ…
Чи зрада – невід’ємна складова,
що завше заготована на показ?

Відступництво – покликання чи хист?
Комусь удача, втіха, насолода…
Направду Юда – як тонкий артист,
типовий представник усього роду!.

Навіщо стільки вишуканих слів
для явища нікчемного, низького?
Аби було надалі менше сліз
і у душі ми зберігали Бога!

20.05.2024


Рецензии