Не сестра милосердя, не брат у Христi

биті жаки й калачики терті
впалі ангели ой не святі
ти мені не сестра милосердя
і тобі я не брат у Христі

для такого занадто вже палко
дуже гаряче все це - ще б пак
далебі, ти не скромна фіалка
та і сам я не дзвоник-хлопак

не зупинить мене й не злякає
ця колючість жіночих шипів
та і ти відчайдушна така є
хто б, крім нас, щось подібне стерпів?

ми обоє ще ті екстремали
не влаштує таких аби хто
нам часткова любов – це замало
нам годиться, коли на всі 100

де серця повні хоч на три чверті
там для нас вони радше пусті
ти ж мені не сестра милосердя
і тобі я не брат у Христі

наркотичні в обох поцілунки
хоч ламайся без них, хоч помри
надто драйвово це для стосунків
але дуже серйозно для гри

у коханні ми не ортодокси
та й лавсторі – це не житіє
моя посмішка - позначка toxic
погляд твій – «не влізайте, бо вб’є»

кров одна, хоч і різні породи
я гарчу, де всі інші скавчать
і лишень облизнуться на вроду
щоб повзти до простіших дівчат

я ж метелик – ще той камікадзе
орхідея-хижачка мене
тільки вабить, а від провокацій
тим сильніше бажання одне

відкохав би тебе до півсмерті
бо солодше нема в цім житті
ти ж мені не сестра милосердя
і тобі я не брат у Христі

стали крайнощами божевілля
бо інакше удвох не були б
драйв трагедії, стиль водевіля
ти попала, натомість я влип

тут усе - Камасутра і шахи
конкуренція та піддавки
мелодрама із вкрапленням жахів
а стороннім, мабуть, навпаки

не турбує нас, що кому здасться
хай вважають, що повний атас
нам видніше: де в інших екстазці
там у нас відчайдушний екстаз

ти ж мені не сестра милосердя
і тобі я не брат у Христі
у хижацтві обоє відверті
що таїти? одне ж на меті
 
ми - токката і фуга на нервах
то хіба що вночі паритет
ти гнучка для банальної стерви
для сволоти я надто поет

дуже ніжно, щоб це була битва
де простіше – не наша є путь
ми однаково любим обидва
кожен хоче коханіше буть

ми достатньо азартні та вперті
щодо цих амбіційних надій
ти ж мені не сестра милосердя
і тобі я не брат у Христі


Рецензии
Мишко!!!!! Як я зараз сміюся)) Скільки гарної іронії, скільки таємних почуттів та нездійсненних мрій! Ця насолода – читати твої поетичні одкровення! Зараз трохи розійшлися мої родичі - послухаю пісні, які ти мені порекомендував у коментарі) Забираю вірші в щоденник) Ставлю не одну п'ятірку, а сто одну))

Ай, Мишко, ай Сукін Син)))

🐻🙋😂🐎🧛

Ольга Заря 2   20.05.2024 12:58     Заявить о нарушении
Олю, дякую дуже!
Іронія - наше все відсотків на 90,а само- - то й на всі 100)
Мюнхгаузен був правий: надсерйозність завше не від великого розуму)

От і пісні такі. А хто вона - не розкриває)
Хто каже - їй 17, дехто - що за 40.
Підозрювали Машу Кондратенко, Христину Соловій, Гелю Зозулю (але ця спростувала) - ну поки що не розкрито офіційно, хто це приколюється)

Илахим   20.05.2024 13:43   Заявить о нарушении