Щастя для мене

Щастя – таке дружелюбне і щире,
Ніжне, приємне, солодке на смак,
Лагідне, добре, привітне і миле,
Мріють про нього багач і бідняк.

Кажуть, раніше усі мали щастя,
Тільки не кожен зумів зберегти.
Миті блаженства – немовби багаття:
Треба ретельно вогонь стерегти.

Щастя не любить байдужість, недогляд,
Холод помітить і зразу втече,
Потім частенько приходить у спогад:
Пам’ять дбайливо його береже.

Кожен виношує думку про щастя,
В кожного –  різні поняття добра:
Хтось відчуває від щедрості захват,
Іншому щастя приносить війна…

Щастя для мене – це доля, планида,
Втіха, досягнення, радість і кайф,
Мир в Україні, добробут і тиша,
Це – переможний невдаваний драйв!..


Рецензии