Прист

Хай потім пояснюють –
Чому людина –
Стала нерухомим хворим –
Чому повністю –

Втратила зір –
Чому не їсть м'яса –
Чому він став –
Таким витривалим –

За рахунок присидань
Тому що проти –
Нього коїли –
Особливо–тяжкі злочини.


Рецензии