Межа неможливого

А ви б хотіли чути танго ночі,
а чи ранково-світанковий вальс,
або закрити з насолоди очі
і серце в такт забилося у вас?

А як щодо отримати утіху
або відчути раювання смак
і помирати жартома зі сміху?.
Цікаво? Інтригує? Чи не так?

А смакувати тишею бажання
у вас уже давненько не було?
Але не підриватись спозарання
і сонним не летіти у село…

А ви не проти цмулити водичку,
прозоро-кришталеву, зі струмка,
чи прилягти на скошену травичку?
Косу тримать не конче у руках!.

А як відносно ласувати медом?
Я тут не маю на увазі бджіл…
З коханою удвох укритись пледом
і цілуватись до останніх сил!.

Або іще посмакувати сексом?
Уповні відірватися, раз п’ять!
Ви скажете, уже немає сенсу
так довго ці принади рахувать!.

Із вами я не стану сперечатись,
але собі дозволю ще рядок:
Уже не досить в дупі колупатись?
А усім складом марш на «передок»!

Межа… Вона у всіх повинна бути,
тим паче, що іде воєнний час!
Не змушуйте народ шукати трута,
аби лишити шанси і для вас!

17.05.2024


Рецензии