Гепатыт жа

Журналісцкая жаўтуха,
хімерычная ўцюха,
абдурванне хлуслівай…

Іржа
і злосць,
і джала глупства,
і шчабятанне шче юродствам,
каб у галовы ўкалоць нам.
Нас купляюць – прадавайся,
а захочуць – аддавайся,
і на блакітным на воку,
трахаюць,
налівшіся
шызай
гнілатой.


А ў канцы,
калі забрэшуць,
пачынаюць
чухаць,
чухаць,
у душы нашы запусціўшы
адшччадушную
слязу…

Пра свабоду і пра праўду,
пра сумленне і пра гонар,
так пяшчотна,
так пяшчотна
нібыта
нетапыры.

Прысмокчуцца і заразяць,
усім,
усім,
чым загадае…

Іх дурань.

Гаспадарок.


Ну, а пасля…

Ну!

А пасля!!!

Прасякуць на раз, два, тры.

Выгрызаючы
знутры…


Рецензии