думки та спогади

Яка занадто висока ціна нашого "сьогодні",-
ніби тільки ж сміялись щасливо напередодні,
а зараз знову ножем розрізається на шматки серце
думками про Тих, Хто тепер лиш Відлунням вчорашнього дня
в спогадах обізветься.


Рецензии