Занадто Багато

Занадто Багато Втрачених Важливих Людей
для одного такого мого життя,-
в Них було стільки для світу потрібних та щирих ідей,
а наразі лишилось лише спомином каяття
за ті всі моменти, що пам'яттю лиш
тебе зігрівають у відчаї холодної часто ночі.
Занадто Багато Важливих пішло, ніби в страшному спиш
і не просинаєшся, хоча вже давно цього хочеш.


Рецензии