Втомилась

О, як болить моя душа!
Втомилась!
Всю ніч, бентежна і смутна,
Молилась.

У серці теж – постійний щем,
Неспокій.
Пече весь час, немов вогнем,
Від фобій.

А очі, очі! В них – то страх,
То відчай!
Війна вселяє грізний жах,
Як відьма.

А руки, мовби два крила,
Безсилі.
Злетіла б, тільки сили зла,
Як брили.

В моїй країні навкруги –
Злочинці.
Я так втомилася, ждучи
В молитві…


Рецензии