Укра нське... наброски

Українське

***
Квітує мій квітень

Листівка – мов ластівка

***
Так совість є, чи совість страчено?
Пішла вона у небуття?
Запанувала Геростратчина
Замість хоругов та звитяг

І від зневіри до зневіри –
………………………..
……………… хижі звіри

4.05.18

***
Щось неживе, щось зле і потойбічне
От я (він) прийшов, а тут усюди – ржа

6.05.18

***
Сад знепритомнів – злива, злива!
                ….звідкіля
……………………….груша й слива
Мов немовля щось промовля

І день – мов вихід у безвихідь
……………………………
9,17.06.18

***
Чи з любові чи то з нелюбові –
Захлеснуло червоне й руде –
Стільки крові!.. та досить вже крові!
А вона все іде та іде…

19.07.18
***
Що тобі сказати, брате мій?
Ось країна – роздирай
За                гратами
Пробандерівький твій рай

21.06.14


Рецензии