Я навчилась слухати пташок. Щастя мить

Я навчилась слухати пташок.
Попри те, що в них часу немає.
Пташка мить малу лише співає,
як для пташки співу час прийшов.

Мить – для пташки, і для мене – мить.
Нам на щастя мить дана єдина.
І мала пташина, і людина
знають, що співати – значить: жить.

Звук біди лунає знов і знов...
Але знов і знов співає пташка –
пісню знає українську нашу,
де лунають щастя і любов...


Рецензии