Алiшер Кийом. Рубоi 1122

Рубої 1122

А, нині поліцейська вівчарка Рекс, Кийом,
В Росії чи виводить на позашлюбний секс, Кийом?
Так, якщо сексисти розпивають контрабандний «Бекс», Хайом?
А чи отримує Рекс за пиво «Бекс» вітчизняний сексокекс, Кийом?


Рецензии