Благаю про мир

Прожила я вже немало літ,
Та молитись так і не навчилась,
Бо жила весь час у світі лір,
Радощі знаходила у римах.

Я, на жаль, не знаю молитов,
Віршами талан свій вишиваю,
Та коли сьогодні ллється кров,
Я про мир Всевишнього благаю.

Боже Всемогутній і благий,
Припини війну в моїй країні!
Небо від страшних ракет закрий,
Не скупись на паростки надії!

Господи, на Землю подивись!
Витри сльози на очах дитячих,
Вбережи від гибелі живих,
Зупини потік річок кривавих.

Вірю, Вседержителю, звідтіль,
Бачиш ти звірині очі мстиві.
Боже правий! Захисти бійців!
Дай усім прокинутись у мирі!..


Рецензии