Да не кёрдюм, кёрюп а мен жашауда?

***
 
Да не кёрдюм, кёрюп а мен жашауда?
Эришмейме. излемейме мен жаула.
Тынч барама, жашайма шош кюреше,
Ишлейме мен, игиликле юлеше.

Махтанмайма. муну, аны этдим деп,
Ишлеримде бу бийикге жетдим деп.
Болушалсам, шукур этдим Аллахха.
Тюбетмедим мен кишини палахха.

Бейтугъанланы Исмаил


Рецензии