Моя война

Моя война.
Стихотворение / Лирика, Мемуар
На мове: . Подражание Шевченко
Объем: 0.02 а.л.

Фашизму до века й отныне!
---'
Як умру, то так і знайте- 

Запалають під ногами камні з моєй хати. 

Будуть сниться вам ночами металичні грати. 

Станеться, панове з вас, лише зачекайте. 

Де земля моя мозолиста, шахтарська, 

Де край неба кучерявий степ, 

Там родився з духом я бунтарським- 

Хто не з миром – кожний знайде склеп. 

Окропивши кровью, шлях до влади, 

Вас розжалують з,,укропів,, в,,будяки,,. 

Сподіватись во спасіння вам на зраду, – 

Марно мріяти, фашистськи,,чубаки,,. 

Як не вмру, то я знайду родину, 

Щоб без злоби пам, ять очищати, 

Щоб в сумбурну, тяжкую хвилину, 

Другу Батьківщину свою мати. 

Щоб розсічену краіну, 

Я не кликав Украіной. 

І російську уникати, 

Не штовхали, злобні кати. 

То в Росііі в моіх мріях 

Лечу домом часом. 

Без Росіі мені ніяк 

І з родним Донбасом


Рецензии