Oldfriend - Дружище

Don't  you know my old friend
we've talked to you many times
about the most important thing
how many traversed paths are left behind
and imprinted on the mind.
Tell me you don't regret anything
Nothing  hide.

D'you remember how we thought that our whole life was still ahead of us
that failures are just such trifles
Until the understanding of significant losses has come
and everything that was awesome
faded into the background
and we still haven't found it yet

What made us live
and move on in spite of
To experience grief
and start all over again.
Don't pretend and be as you are
To understand something from a great distance.

Don't  you know my old friend
our connection has aged, but not we ourselves...

Аnd there's no need to say what is clear at a glance
We both know that death doesn't give you a chance
Аnd when we come to each other like for the last times
Promise
let's be silent and look into our eyes


Знаешь,  дружище,
Мы столько,  так много раз говорили о самом важном.
Сколько пройденных дорог осталось позади
И отпечаталось в памяти.
Скажи,  ты не жалеешь об этом?
Не скрывай ничего.

Помнишь? как мы думали,
Что вся жизнь ещё впереди.
Что неудачи это просто такие пустяки.
Пока не пришло понимание ощутимых потерь.
И всё,  что считалось таким животрепещущим,
Отошло на задний план.
И мы до сих пор ещё не нашли искомое.

Всё что заставляло нас жить
И двигаться дальше вопреки.
Испытывать горе
И начинать всё сначала.
Не притворяться и быть самим собой
И что-то понять - лишь на расстояние...

Знаешь,  дружище,
Наша связь постарела,  но не мы сами.

И не надо разговоров,  когда и так всё ясно с полуслова.
Мы оба знаем - смерть не даёт никакого шанса.
И когда мы встретимся с тобой в последний раз.
Обещай,  что будем просто молчать
и смотреть друг другу в глаза.


Рецензии