ПIслязавтра весна! А коли ж перемога?!

Післязавтра весна! А коли ж перемога?..
От якби і вона післязавтра прийшла!
Та не знаємо строки, бо строки – у Бога,
А у нас лиш надія й молитви слова.

Не жаліймо колін і схиляймось частіше
Перед Тим, Хто тримає все Словом Своїм!
Співчутливий Творець, Він – Святий і безгрішний,
Джерело милосердя й любові у Нім!

Але поряд з добром, милосердям й любов'ю
В Нього є справедливість, Він – грізний Суддя!
Усі люди для Нього, як книги чудові,
Він читає усіх нас щоночі й щодня.

І як будемо щирі, відверті в молитві
І розкаємось слізно за наші гріхи,
Бог почує наш стогін і нас не залишить,
А подасть допомогу з Своєї руки.

Він Великий Творець, без кінця і початку,
Він завжди був і є, і Він буде завжди!
Необмежений віком, живе поза часом
Й може всіх нас миттєво спасти від біди.

Може ворогу страху такого нагнати,
Що тікатиме той, геть забувши про все!
Лиш потрібно сердечно у Бога благати,
Щоб простив всі гріхи й беззаконня усе.

Не зневірмося, люди, весна поспішає,
А з весною чекаймо від Бога чудес!
Хай же кожна людина Творця прославляє,
Хай прийдЕ перемога від Бога з небес!!!


Рецензии