Nera laisvos Lietuvos

Ner Mairomio, ner Kudirkos,
Ner senuju pranasu,
Nera skuduro raudono,
Kuri kelem ant namu.

Komunistu ner valdzioje,
Liberastai valdzioje,
O briuselio dermokratai,
Rodo, kaip gyvent name.

Nebeliko jau kolhozu,
Padaugejo ubagu,
O bagociai prie valdzios,
Ubagai prie karciamos.

Laisves Lietuvai nurejom,
Stojom Baltijos kely,
Uzsidarem, nusivylem,
Lukesciai jau praeiti.

2024.05.09.


Рецензии