Мы жили не богато

We did not live richly or badly
The meaning was understood only by hang-up.
Now we have an obscure era.
It is not noticeable to us at all that we live.

Yes, in the spring, the whole muddy country,
Let the door open to us in the White Light.
But sometimes, when spring comes,
The sun reaches us right in the heart!

We all believe in Christ a little here,
but in Heaven we see just in case!
yes, from the balcony a twig of bush
It will seem to us like barbed wire!

So we live in our home country
There is no Truth in presidents and kings:
And in war, as in any war,
And in the workshops, as in those concentration camps!

We don't care about "suma-prison":
Static bast will enter the lines!
But sometimes when it's winter,
We are like birds, lonely!
********************
********
Мы жили не богато и не плохо
Смысл понимали лишь отбой-подъём.
Теперь у нас неясная эпоха.
Нам не заметно вовсе, что живём.

Да по весне вся мутная страна,
Пусть в Белый свет нам приоткрыта дверца.
Но иногда, когда придёт весна,
Нам солнца луч доходит прямо в сердце!

Мы мало все здесь веруем в Христа,
но в Небеса мы зрим на всякий случай!
да вот с балкона веточка куста
Покажется нам проволокой колючей!

Так и живём в своей родной стране
Нет Правды в президентах и царях:
А на войне, как на любой войне,
А в мастерских, как в тех концлагерях!

Нам не беда «сума-тюрьма»:
Войдут статично лыки в строки!
Но иногда, когда зима,
Мы будто птички, одиноки!

               


Рецензии