Язлар житсэ кайтыр алар

  Яшел яланнарны капласа да
  Мамыктай сывык ак карлар
  Сызылып атсын алсу таннар
  Таратып илемэ назлар.
 
 
 к  Язлар житсэ кошлардай тезелеп
 -  Кайтыр алар туган якка
 т  Яшел яланга тошэрлэр кардай
 а  Кумеп доньяларны ап-акка

 
  Салкын карларны эретэ тамган
  Кайнар анамнын яшлэре
  Озелмэсен хич йорэк кыллары
  Сынауга тин яшэулэре.

   
  Болытлар капласа да кук йозен
  Алмый кузлэрен офыктан
  Кабат кочмаса газиз баласын
  Ярылыр йорэге сагыштан.

 
 


Рецензии