Цв т весняно вишн

Лопотіла вишенька під вікном
засипав я мрійливим тихим сном
розмовляло листячко з вітерцем
гріло вишню сонечко промінцем.

А вона пишалася і цвіла,
та співала дівчина край села
бо весна полинула десь у світ
опадає з вишеньки білий цвіт.

А мені приснилася знов весна
біля мене дівчина чарівна
бо не маю спокою стільки літ
щовесни із Білозір'я шле привіт.

Як весна розвіяла дивний сон
десь заграв на вулиці саксофон
та мені не милий музичний хіт
опадає з вишеньок білий цвіт.


Рецензии