Хочеться свiтла!

Хочеться світла троянди та літа!
Синього моря солоний прибій
Десь в далеченькі лунає трембіта
Сонечко гріє,живи та радій! 

М;ятного чаю,ще можна меліси,
Мамін із печі духмяний пиріг! 
Та щоб раділи та гралися діти, 
Наші родини Господь,щоб беріг! 

Пахне духмяними травами вечір,
Десь у ночі чутно спів солов;я.
Мирно сопить у колисках малеча
Господи прошу,то воля твоя!

Хочеться миру,не вию сирени!
Світу без воєн,вогню та смертей!
Хай на весні зеленіють берези
Мати в молитвах, біду відверне…


Рецензии