Згадуючи рай

Щастя любить тишу,
Я весну колишу,
На сніданок мрію,
Вірю і надіюсь.
Я тебе кохаю,
Серце відкриваю,
Радість щохвилини,
Зупиняю днину.
Зупиняю час:
Все мовчить, крім нас.
Щастя любить чай,
Згадуючи рай.
Я весну колишу,
Мрію перепишу,
Серце заспокою,
І засну з тобою.

06.05.2024

© Inna Омут, 2024


Рецензии