Така

Тільки повний невдаха.
Піде на таке.
Скільки його не поб'ють.
Буде вставати.

Хто спасеться.
Людині це неможливо.
Богу же.
Усе можливо.

І тільки.
Його Святость.
Зможе повернути.
10 років життя.


Рецензии