Похорон мого народа

Був закоханий в небо,
Став захований в землю.
Це його закопали
наші мрії пусті,
А йому більш нічого
від світу нетреба,
Крім твоєї молитви
і жмені землі.

Хрест сосновий -
На чорнім бугорі.
Ми півколом стоїм
і мовчим перед ним,
Домовина його
наче світ в чорнім морі!
Він для кожного з нас
залишився живим.


Рецензии