ONLY THE SUN KNEW!

(Lyricist, Chella).

Name of the song
ONLY THE SUN KNEW!

Verse-1:
On a summer day, I took you away,
shared sweet dreams in the light of day.
I kissed your eyes, so soft and sweet,
dreamed of love, our hearts in beat.
Choru-1:
Only the sun knew of my desire,
only it saw my heart aglow.
Only the sun knew how I stole you,
only it knew my deep love's flow.
Verse 2:
In the early night, I called your name,
my soul whisked away, by you enthralled.
Found peace in your presence,
my guiding flame, no earthly paradise compares at all.
Chorus-2:
Only the sun knew how I stole you,
only it saw my silent love.
Only the sun knows where peace lies,
only it knows my heaven above.
Bridge:
Where did I find the edge of our realm,
where recognized I heaven so near?
Only in your eyes, the reflection seen,
only in your arms, I found my frontier.
Chorus-3:
Only the sun knew of my desire,
only it saw my heart aglow.
Only the sun knew how I stole you,
only it knew my deep love's flow.

(Lyricist, Chella).
(Copyright for publication and sale belongs entirely to Chelli)

© Copyright: Chella Songwriter, 2024
Certificate of publication No. 124050503257




ТОЛЬКО СОЛНЦЕ ЗНАЛО!

Только солнце знало,
как я украл тебя!
только солнце знало,
что я любил тебя.
1)
Летним днем я увел тебя,
 и сладким сном любил
и твои глаза я целовал
о любви с тобой мечтал.
1-ПРИПЕВ:
Только солнце знало
как я желал тебя.
только солнце знало,
что я обожал тебя!

Только солнце знало,
что я украл тебя!
только солнце знало,
что я любил тебя!
2:
Ранней ночью я звал тебя
своею душою, что отняла
у меня весь покой и увела
земной рай что не найти.
2-ПРИПЕВ:
Только солнце знало,
как я украл тебя!
только солнце знало, 
что я любил тебя!

Только солнце знало,
где я нашел край!
только солнце знало,
что я узнал рай!

( Автор текста песни, Chella ).
( Авторские права на публикацию и продажу полностью Chelli принадлежат )


Рецензии