Дихаe сном

Дихає сном

Дощ за вікном
Навіває утішливий смуток,
Дихає сном
Цей хвилюючий неба дарунок.

Краплі дощу
Намистинками падають з неба,
Сіють росу
На листочках берези і клена.

Вітер притих,
Може, слухає ноти звабливі?
Плачуть шибки,
До погоди сирої чутливі…

Шурхіт краплин
Огортає, вколисує, пестить,
Наче казки,
Заспокоює збуджені нерви…


Рецензии