Кычкырдын. Йолдыз Миннуллинага пародия

Тынып калган шэхэр уртасыннан:
“мин яратам”,-диеп кычкырдын.
...
Иртэн син айныган иден инде.
          (“...” Йолдыз Миннуллина)

Сэрхуш баштан тоне буе:
“мин яратам”,-диеп кычкырдын.
Иртэн айнып:“Каравыл!”-дип,
 кычкырдын да, чыгып ычкындын.


Рецензии