Кунелем бизэге

  Юлларына синен чыктым
  Чэчэк жыеп кулыма
  Бугенгедэй хэтеремдэ
  Килеп керден уема.

  Кубэлэклэр гашик язга
  Мин булырмын тик сина.
  Кояш нурларын сипкэндэй
  Син илхам бирден мина.

  Кубэлэгем канат кагып
  Гашик мине итэсен.
  Кунелем бизэге булып
  Йорэгемэ утэсен.

  Йорэгемнен тибеше син
  Куз нурым бул гомергэ.
  Кулларын кулымда булып
  Еллар сутэек бергэ.


Рецензии