Вечiрнi спiви...

Вечірні співи стомлених пташо́к
Дивують дзвоном щебетання.
І мов прелюдія нічних казо́к
Стихають нишком, не в останнє.

Кружля́є світла́ з мо́роком вінок
Посеред са́ду, на узліссі...
Бо ще горить з-за обрію клинок
Захо́ду у небесній стрічці.

Зникає зле́гка де́нна суєта́.
Змовкають гомін, співи, пі́сні.
Вступаєт нічька у свої права.
Поетам час твори́ти ві́рші...


Рецензии