Нагадаю

Наворожу, нагадаю, щастя бажаю.
Намалюю, заспіваю, мир викликаю.
Ангели Божі, світла сторожі, допоможіть нам!
Серце відкрию, світло розлию
з Криму
аж до Львів’ян.

Наворожу, нагадаю, біль виганяю.
Заклинаю, закликаю, біду відпускаю.
Зрада - не сила! Туди, де могила…
Подалі від нас, прийшов уже час.
Щастя малюю, душу святую
В храмі на полотні.
Ангелам Божим  душу і, може,
Радість впаде мені. 
Щастя бажаю, серце вручаю,
Мир закликаю, гріхи проганяю.
Ангели Божі, світла сторожі, допоможіть нам!
Серце відкрию, світло розлию
з Криму
аж до Львів’ян.

Наворожу, нагадаю, щастя бажаю.
Намалюю, заспіваю, мир викликаю.
Заклинаю, закликаю, свята відзнак.
Наворожу, нагадаю!
Хай буде так.

01.05.2024

© Inna Омут, 2024


Рецензии