Fuck off that News abt. the New-Zeelands Orfans

 I am stucked in
Middltss of the Way

 Nobody helps me
I never ask You for
  a lift

-  Сам доберешься
  Всего do Trass-ы
10 kilometrov

  - Дой-ду , б-ля
в раз ,
 Просто Ты
не знал
  зачем-то

 -  In Joints я - Верю   ! "

  Dont stop the
Highway   
  twds the Hell 

 Stucked
into MidNighh T

  е-ба    ть
run out of the fuel
Пушаcтых
  Cangooru -      ?

















































 


Рецензии