Хочу повернутися

Я хочу повернутись в те життя,
Коли жила я у своєму домі,
Вночі не прислухалась до виття,
А задивлялась на яскраві зорі.

Вернути хочу ранки без тривог
І з квітами довірливі розмови,
Забути назавжди розриви бомб,
Ненависні диявольські колони.

Як хочеться, щоб вся моя сім’я
Збиралась разом у святкові дати,
Щоб не лякала вибухом війна
І не кричала над загиблим мати.

Я хочу знов ходити у садку,
Збирати вранці ягоди малини,
Заварювати каву запашну,
Вдихати свіжі пахощі ялини.

Я хочу повернутись до людей
І слухати свої пісні і мову.
Та що не день – зростає кількість жертв,
Несуть ракети смерть і дику злобу…


Рецензии