Господи пробач нас...

Як швидко час летить-спостерігаю,
на цвинтарях знамена і хрести,
до себе Бог,всіх кращих забирає
ти,Господи,пробач нас і спаси.

Життя так наше швидко пролітає
хоч спалені вже всі його мости,
життя існує потойбічне знаю
ти,Господи,пробач нас і спаси.

Знов настають тривожні,літні ранки
всі мокрі від цілющої роси
війни цієї діти є підранки
ти,Господи,пробач нас і спаси.

По тому,як колись війна скінчиться
влаштуємо всісвітній сабантуй,
і будуть знов птахи у нас гніздиться
ти,Господи,пробач нас і врятуй.


Рецензии
Закрою жизни темной
Полосу
Весь род людской
Пробачу и спасу

Сергей Хлопотов 2   29.04.2024 18:15     Заявить о нарушении