Сонечко

I. Я мандрую білим світом,
Любить мене цілий світ!
Сяю взимку, сяю літом,
Всім дарую свій привіт.

Пр. Здрастуй, ясне сонечко!
Нам світи завжди!
Ти даруй нам сонечко
Щастя назавжди!

II. Грію, сяю дуже файно
І дружу я з усіма.
Ще тепло дарю охайно,
Людям світ даю дарма.

Пр. Здрастуй, ясне сонечко!
Нам світи завжди!
Ти даруй нам сонечко
Щастя назавжди!


Рецензии