Geliefd en gewenst - Любима и желанна

(van het gezicht van een vrouw)

Ik word wakker met de zon,
Om te genieten van de schoonheid ervan,
De stralen verwarmen me door het raam.,
Deze dag zal me een feest geven.

En alle nieuwe en warme wind in de buurt,
Hij houdt mijn wil warm,
Ik zal weer smelten van zacht uitzicht,
Favoriet op de lippen kus, hij weet hoe.

En in de vreugde van alles: de wereld en de mensen,
Wat zijn er allemaal op deze dag,
Ik streef naar jou zonder voorspel.,
En binnenkort zal mijn liefde bloeien.

Voor jou Race ik al op alle winden.,
In aspiraties gevonden ik zo koppig,
En van per ongeluk tranen op de ogen van,
Ik heb je tenslotte liefgehad en begeerlijk gemaakt.

Любима и желанна

(от женского лица)

Я просыпаюсь вместе с солнцем,
Чтобы наслаждаться красотой его,
Лучи меня согреют сквозь оконце,
Мне этот день подарит торжество.

И все внове и теплый ветер рядом,
Он душу трепетно мою согреет,
Растаю снова от нежных взглядов,
Любимый в губы поцелует, он умеет.

И в радость все: и этот мир и люди,
Что окружают постоянно в этот день,
К тебе стремлюсь я без прелюдий,
И скоро зацветет моей любви сирень.

К тебе я мчусь уже на всех ветрах,
В стремлениях бываю я так упряма,
И оттого случайно слезы на глазах,
Ведь, я тобой любима и желанна.


Рецензии