Ik kwam naar je toe, Ik hou van je

Dageraad komt vroeg in de ochtend op,
Verlicht alles met warme stralen,
Licht geeuwen, de aarde wakker maken,
Eindelijk zijn al je zorgen weg.

Slapen is waarschijnlijk mijn kind.,
Zo ' n schoonheid heb je nog niet ontmoet,
Alsof mijn engel uit de hemel neerdaalde.,
In het sprookje droomde je ervan.

De wereld door haar mooie en liefdevolle ziel,
Spoedig zal alles verdwijnen verdriet, verdriet,
Je zult het begrijpen, je kunt haar niet laten gaan.,
Alleen erover, en je denkt ' s nachts.

En warm hart warm kijken,
En binnenin verbrandt het tranen.,
«Ik kwam naar je toe, Ik hou van je,»
We cre;ren zelf tremuleus geluk.

Я пришла к тебе, я любовь твоя

Рано утром поднимается заря,
Освещая всех теплыми лучами,
Чуть зевая, просыпается Земля,
Наконец уйдут все твои печали.

Спит еще наверное моё дитя,
Такую красоту вы не встречали,
Будто ангел мой с небес сойдя,
В сказке лишь вы о ней мечтали.

Мир ее прекрасен и душой любя,
Скоро все уйдут горести, печали,
Ты поймешь, отпускать ее нельзя,
Лишь о ней ты думаешь ночами.

И согреет сердце теплый взгляд,
И внутри горит, обливается слезами,
«Я пришла к тебе, я любовь твоя,
«Трепетное счастье создаем мы сами.


Рецензии