Ik duik in de diepten van je lieve ogen

Vandaag lachte ze weer naar me.,
De ziel zingt, de natuur verheugt zich,
Alsof harten elkaar raken,
En alles binnenin triomfeert dankbaar.

Ik duik in de diepten van je lieve ogen.,
Ze geven tederheid, affectie en liefde,
En ik ben blij dat je ook maar een paar zinnen hebt.,
Natuurlijk, in mijn dromen zal ik je weer zien.

En mijn leven je ogen zullen vullen met betekenis,
I with a light heart I give to you again,
Alles gaat snel en snel.,
Ik ben bang dat je passie een beetje toeneemt.

Я окунусь в пучину твоих милых глаз

Сегодня она мне снова улыбнулась,
Душа поет, природа радостно ликует,
Как будто сердца трепетно коснулась,
И все внутри благодарно торжествует.

Я окунусь в пучину твоих милых глаз,
Они даруют нежность, ласку и любовь,
И я доволен от тебя даже паре фраз,
Конечно, в снах моих тебя увижу вновь.

И жизнь мою твои глаза наполнят смыслом,
Я с легкою душою тебе я снова отдаюсь,
Все движется стремительно и быстро,
Твоей бушующей страсти немного я боюсь.


Рецензии