De Weerspiegeling Van God - Отражение Бога

De Weerspiegeling Van God

Ze keek naar de lucht en haar ogen waren zo mooi.,
Niet aangeraakt door ondeugd en gedacht zo zijn puur,
Niet wetende de teleurstellingen en ongelukkige dagen,
En zwarte afgunst en menselijke vijandschap.

En haar wereld is magisch, als een weerspiegeling van God,
Waar alles uitkomt, geheime verlangens en dromen,
En wachtend op zijn liefde op zijn gemak bij de drempel,
En met plezier gedompeld in mijn dromen.

En dag na dag verandert de wereld geduldig,
Wat ons omringt en niet altijd zo stralend is,
Trekt het oog aan en ruikt naar jasmijn,
Voor deze wonderen ben ik haar enorm dankbaar.

En dan op een dag zal de wereld instorten en geven,
Na;eve blik en mentale schoonheid,
Ik zag de verandering, Ik zweer het.,
En als ik kon, bestendigen live op canvas.

Отражение Бога

Она смотрела в небо и очи были так прекрасны,
Нетронута пороком и мысли так чисты,
Не знавшая разочарований и дней несчастных,
И черной зависти, и человеческой вражды.

И мир ее волшебен, будто отражение Бога,
Где все сбывается, тайные желания и мечты,
И ждет любовь свою непринужденно у порога,
И с наслаждением окунается ночью в свои сны.

И день за днем меняет терпеливо мир,
Что окружает нас и не всегда так лучезарен,
Притягивает взоры и благоухает, как жасмин,
За эти чудеса я ей безмерно благодарен.

И вот однажды мир рухнет и подастся,
Наивным взорам и душевной красоте,
Я видел изменения, готов поклясться,
И если б смог, увековечил диву на холсте.


Рецензии