Jouw liefde - Твоей любви

Jouw liefde

Een warme juli Dag,
Mijn herinneringen komen terug naar jou.,
Zoals voor altijd bewaard, ben jij mijn geluk,
In jou Bad ik in de bron van het universum.

Ik herinner me de blik in je heldere ogen.,
En de kwijnende stem die zijn ziel doet ontwaken,
Als gesmolten herinner je je van een paar zachte zinnen,
Zoals angst mijn hand naar jou kneep.

Ik herinner me hoe bezorgd en geleden,
En gekweld dat jullie niet alle begeerten hebben vervuld.,
Alleen in mijn dromen de zoete dromen waar je van droomde,
En vroeg of hij berouw had.

En op een dag smolt mijn hart plotseling,
En ik dacht alleen aan jou.,
In you fell in love as the boy I wanhopig,
Ik wilde alleen dat je mijn vrouw werd.

Mijn hele ziel verlangde ernaar je te ontmoeten.,
Naar de warmte en de hemel en het zonlicht,
Communicatie gelukkig leven was slechts een voorloper,
En alleen in jouw armen vond ik de langverwachte pier.

Твоей любви

Однажды июльским тёплым днем,
Нахлынут о тебе мои воспоминания,
Как оберегала вечно, счастье ты моё,
В тебя я окунался как в источник мироздания.

Я помню взгляд твоих лучистых глаз,
И голос томный, что бередит всю душу,
Как таял помню от пары нежных фраз,
Как от страха сдавливала мою ты руку.

Я помню как переживала и страдала,
И мучилась, что не исполнялись все желания,
Лишь в снах о нежных грезах ты мечтала,
И умоляла тихо, просила будто покаяния.

И вот однажды моё сердце вдруг растаяло,
И мои мысли были только о тебе родной,
В тебя влюбился как мальчишка я отчаянно,
Желал тебя лишь видеть я своей женой.

Стремилась вся моя душа к тебе навстречу,
К теплу и небу и солнечным лучам,
Общение счастливой жизни стало лишь предтечей,
И лишь в твоих объятьях нашёл долгожданный я причал.


Рецензии