Трыялет

ЛЕПШ НІЧОГА НЕ СКАЗАЦЬ...
леанід ПРАНЧАК

Лепш нічога не сказаць,
Чым сказаць, але нічога.
Я баюся толькі Бога.
Лепш нічога не сказаць.
Апячэ шчаку сляза.
Горкі боль ад слова злога.
Лепш нічога не сказаць,
Чым сказаць, але нічога.


Рецензии