почуй мене мий хороший

Почуй мене мій хороший.

Почуй мене мій хороший
За тобою я сумую й досі.
Я не можу спати ні в день , ні в ночі.
І все вдивляються в далечінь мої очі.

Я  гадаю , що ти мене почуєш.
І своїм серцем все це відчуєш.
Відчуєш серцем і прийдеш до мене.
Ти знай, що я не можу жити без тебе.

Без тебе життя нестерпне й гнітюче
Немов наді мною нависла хмара.
Нависла хмара і не дає спокою.
І сама не знаю , що діється зі мною.

Я знаю . що без мене ти також сумуєш.
Один як билинка і днюєш , й ночуєш.
Ти тільки живи прошу тебе друже
І знай , що люблю тебе дуже.

24.04.2024


Рецензии