Зимовий крик душ Старпома

Я збирався було вже померти,
Та хтось каже, що - не помирай.
Мама кличе мене після смерті,
Може, кличе мене вона в Рай?

Я не виходив рідну особу -
В Пеклі в нафті кипіть в казані,
А все, що заливаю в утробу,
Забувать помагає ті дні.

Де ти, настрій ти мій новорічний?
Я зустріну тебе без людей.
І зустріну четверте я січня -
Мамин день і день нових ідей.

Та я знаю: усе вона бачить,
Що чекаю свою я весну.
І коли все забуде й пробачить -
Заспокоюсь і мирно засну.


Рецензии